У славу предака, на понос потомака...
@content("main")

Полиса приватности

Ми поштујемо Вашу приватност и посвећени смо њеном чувању. Ова полиса приватности Вам ставља до знања како се Ваши лични подаци обраđују и користе. Обећавамо да ћемо предузимати кораке ка коришћењу Ваших личних података само на начин који је компатибилан са овом полисом приватности. Ове полисе имају ефекта само на wеб странице цојство.рс


Прикупљање Информација

Сваки рачунар прикључен на Интернет добија име домена и низ бројева, који служе као адреса Интернет протокола тог компјутера (ИП адреса). Када посетиоц затражи коју страницу wеб сајта цојство.рс, наши wеб сервери аутоматски препознају име домена и ИП адресу тог посетиоца. Име домена и ИП адреса не откривају ништа лично о Вама изузев ИП адресе са које сте приступили сајту. Ове информације користимо за прикупљане података о укупном промету, и да истражимо злоупотребу цојство.рс, његове кориснике или да би сараđивали са органима реда и закона. Не прикупљамо и не вреднујемо ове податке за одреđене појединце. Наши сервери не бележе аутоматски е-маил адресе посетилаца.


Колачићи (Цоокиес)

Колачић је део података који се шаљу на Ваш интернет претраживач са wеб сервера и складиште на хард диск Вашег рачунара. Колачић не може прочитати податке са хард диска Вашег рачунара или прочитати друге колачиће који су стигли са других wеб сајтова. Колачићи не штете Вашем систему. Ми користимо колачиће да би идентификовали које делове wеб сајта користите, тако да су приликом следеће посете ове странице брже доступне. Можете изабрати да ли да прихватите колачиће подешавањем Вашег Интернет претраживача. Можете подестити Ваш претраживач да одбије све колачиће, или да Вам покаже када Вам шаљу колачиће. Ако изаберете да не прихватите колачиће, Ваш угоđај на нашем и другим сајтовима може бити умањен и поједине опције неће радити како треба.


Анти СПАМ политика

Ми подржавамо пословну политику без СПАМ-а, што значи да не продајемо, изнајмљујемо или другачије издајемо Вашу е-маил адресу трећим лицима без Вашег пристанка или по одредницама ове полисе. Изузев тога, цојство.рс Вам неће слати е-маил који не желите да примите.


Откривање прикупљених података

цојство.рс ће открити личне податке и/или ИП адресу ако то захтева закон или у уверењу из добре воље да је такав поступак неопходан ради:

  • Сарадње на истрази о незаконитим активностима, по указу закона,
  • Заштите и одбране власничких и ауторских права цојство.рс, сајта и друге имовине или посетилаца цојство.рс сајта и друге имовине
  • Идентификације особа које крше закон, обавештења и уговоре цојство.рс, права трећих лица, или на други начин нелегално користе цојство.рс
  • По жељи или наредби корисника.

цојство.рс користи разумне мере опреза да би сачувао информације и њихову сигурност. цојство.рс задржава право да пребаци све ове информације у случају захтева надлежних и надреđених органа. Такоđе, нисмо одговорни за нарушавање сигурности или поступке трећих лица која добијају информације. Нисмо одговорни за полисе приватности трећих лица или о томе како поступају са информацијама о њиховим корисницима.


Информације о сигурности на Интернету

цојство.рс може да садржи линкове ка спољним wеб сајтовима (wеб сајтови трећих лица). цојство.рс такоđе може да садржи огласе (рекламе) трећих лица и није одговоран за њихове поступке у вези приватности или садржај њихових wеб сајтова или огласа.

цојство.рс не дели индивидуалне личне податке које му доставите са трећим лицима чији линкови се налазе на цојство.рс, изузев ако није другачије одреđено у овој полиси, иако цојство.рс може делити уопштене податке са таквим трећим лицима (нпр. Број посетиоца нашег wеб сајта).

Молимо Вас проверите на таквим сајтовима каква је њихова политика приватности.

Имајте на уму да увек када добровољно изложите Ваше личне податке преко Интернета - например преко е-маил-а, форума или на неки други начин - те информације могу бити прикупљене и коришћене од стране других. Укратко, ако ваше информације изложите преко Интернета оне су доступне јавности, и можете примити не жељене поруке од других лица.

На крају, Ви сте лично одговорни за одржавање тајности Ваших личних информација. Молимо Вас будите пажљиви и одговорни када сте на Интернету.


Ваш пристанак на ову полису и правила

Коришћењем услуга цојство.рс, пристајете на прикупљање и употребу информација од стране цојство.рс као што је изнето у овој полиси и правилима коришћења. Ако одлучимо да изменимо полису приватности, унећемо измене у овај документ тако да сте увек свесни о информацијама које прикупљамо, како их користимо, и под којим околностима их откривамо.


Контактирајте нас

Ако имате питања у вези ове полисе приватности, слободно нас контактирајте.

@end